Om oss

Om det handlar om grillning är vi idel öra

Varför är vi annorlunda?

Det är enkelt. Vi är hungriga.


Att grilla är visserligen vår favoritsyssla, men är det inte dags att skapa lite egna traditioner? Matkultur förändras hela tiden, men ibland känns det som om grillningen har glömts bort någonstans på vägen. Tills nu.

På Nexgrill handlar grillning fortfarande på många sätt om korv och hamburgare, men det kan också vara så mycket mer. Gulfenad tonfisk med thaichili. Honungsmarinerad anka med chipotle. Det handlar om friheten att ta steget ut från altanen och utforska något större. Något annat.

Med frestande funktioner som plattor med infraröd värme, sidobrännare, flera värmezoner, dubbel energikapacitet och anpassningsbara galler kan du grilla både enklare rätter och fantastiska kreationer på din Nexgrill.

Om du har inbitna grillvanor har du vår fulla respekt. Och om du är redo att ta grillningen till nästa nivå kan du räkna med oss. Till alla ni som har grillning i blodet – Tack! Ni visar vad det innebär att vara sugen på något annorlunda.

komma i kontakt

Här är vårt basläger


Har du en fråga till kundtjänst? Intresserad av distributionsmöjligheter? Vill du ha en spännande karriär? Vill du skryta om ditt fantastiska nya recept? Då har du kommit rätt. Ring till oss eller skicka din fråga via mejl. Om vi inte kan tillgodose dina behov vidarebefordrar vi dig till någon som kan hjälpa dig.

 • Denmark kontor

  Abildvej 5C 5700 Svendborg Danmark

  4562202623

  Kl. 9,00 – 14,00

 • USA Corporate kontor

  14050 Laurel Wood Pl Chino, CA 91710

  (800) 913-8999

  support@nexgrill.com

  Mon - Fri 8am-5pm PT