Motsatsen till Status Quo

När du är sugen på något nytt


Matkultur förändras hela tiden, men ibland känns det som att grillningen har glömts bort någonstans på vägen. Vi på Nexgrill älskar korv och hamburgare, men vi vet också att matlagning utomhus har så mycket mer att erbjuda.

Vi är stolta över våra fullt utrustade grillar för alla platser och smaker, eftersom grillning i grund och botten handlar om friheten att utforska nya smaker. Mer om oss

Beyond The Flame

Historier för både magen och själen


Våga dig ut från altanen, kliv över staketet och kolla in Beyond the Flame – en minidokumentärserie om några personer får oss att brinna lite extra för det vi gör. Förr eller senare hamnar de alltid vid grillen, men deras vägar dit ser olika ut. Kolla in deras fantastiska berättelser.

Berättelse i fokus

Maddie Brenneman

Maddie är huvudansvarig fiskeguide för C Lazy U, en ranch ute i bushen i det nordöstra hörnet av Willow Creek Reservoir i Granby i Colorado.

Maddie Brenneman - Nr. 01
Ytterligare berättelser

Upptäck våra recept

Våga skapa nya smaker


Man måste inte ha ett recept för att grilla något gott, men det skadar inte. Kolla in några av våra bästa nya grillrecept och grilltips. När du känner att du har koll är det bara att strunta i recepten och göra din egen grej. Och glöm inte att dela med dig av det goda.

Recept - No. 14

Recept

Kamben med espresso och grillad persika

Ingredienser
  • 1 rack kamben
  • 2 mogna persikor
  • 2 koppar malen espresso
  • 3 msk honung
  • 1 flaska BBQ-sås
Ytterligare recept